ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BATIS

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Με αφοσίωση κι ενθουσιασμό γι’ αυτό που κάνουμε, δίνουμε μεγάλη προσοχή σε όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών μας, αναπτύσσοντας μια σχέση εμπιστοσύνης κι οικειότητας, αποδεδειγμένη από τους πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες μας, που επιστρέφουν σε ένα ξενοδοχείο που το θεωρούν πλέον δεύτερο σπίτι τους.

Το Ξενοδοχείο

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Μετά από μια υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα χαλάρωσης στην παραλία μας, επιλέξτε την συνέχεια της αναζωογόνησής σας είτε στον ήρεμο χώρο της πισίνας μας, είτε στο roof garden μας με τη μοναδική θέα σε ολόκληρη την παραλιακή, είτε στο μπαρ του ξενοδοχείου μας Cactus, με τα πιο διάσημα αυθεντικά και καθαρά κοκτέιλ της πόλης.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Ως πλεονέκτημα ενός μικρού ξενοδοχείου, έχουμε την ευελιξία να μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τους καλεσμένους μας. Η επαφή αυτή είναι ευκαιρία συνεχούς βελτίωσης κι εξέλιξης των υπηρεσιών μας. Με μεγάλη εμπειρία στη φιλοξενία και εξαιρετική αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε, υποσχόμαστε να κάνουμε τη διαμονή σας με εμάς μοναδική! Με αμεσότητα και πολλαπλές προτάσεις για ολοκληρωμένη γνωριμία με το νησί μας, πείτε μας τις δικές σας ανάγκες κι εμείς θα διαμορφώσουμε κατάλληλα την εμπειρία των διακοπών σας!

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΚΑΝΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

Aπολαύστε προνόμια υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, κάνοντας απευθείας κράτηση στο κατάλυμα μας! Επωφεληθείτε είτε με δωρεάν παροχές είτε σε έκπτωση, πάνω στις ήδη καλύτερες τιμές της online αγοράς. Μέσω του εξελιγμένου συστήματος κρατήσεων μας, μπορείτε να κάνετε εύκολα κι απλά κράτηση με επιπλέον οφέλη!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ